Despre Compania Belwax

MINERAL WAX PLANT SA

 • JSC “Mineral Wax Plant”
  Producător de produse petroliere și este membru activ al Holdingului petrolier și chimic al Republicii Belarus.
 • Compania noastră lucrează pe piață mai mult de 55 de ani și este producător lider de ceruri de parafină, ceruri de lumânări, emulsii de parafină.
100
Personal sub vârsta de 35
120
Personal cu un nivel ridicat de educație
RMS SUD EUROPA SRL este unic importator în România al {„Mineral Wax Plant ”} Republic of Belarus (BELWAX)” Uzina de ceară minerală” Republica Belarus, este unicul producator de parafină , compusi model, emulsii de parafină, ceară de protecție, uleiuri , lubrifianți, mijloace de răcire a lubrifianților (SOTS) din Republica Belarus . Toate produsele Uzinei de ceară minerală OJSC respectă standadrele internaționale și europene. Nivelul ridicat de organizare al producției fabricii de ceară montană OJSC este confirmat de un certificat al unui sistem intergrat de management al calitații în conformitate cu standarele internaționale.
O scurtă istorie a fabricii din republica belarus

Implementarea proiectului de investiții „Proiectul privind producția de parafină complet rafinată, uleiuri, lubrifianți, fluide de lubrifiere și răcire, compuși model cu reconstrucția complexului energetic” (13.06.2013 - 30.09.2016)

Laboratpr

De cercetare ACREDITAT

 • Echipamente automate moderne (titrator, spectroscan, cromatograf gazos etc.).
 • Metode de testare ASTM.Lucrări de cercetare și experimentare, dezvoltare de produse noi, ajustarea compoziției produsului.
 • Disponibilitatea unui sistem de management certificat în conformitate cu cerințele standardelor internaționale este unul dintre criteriile principale la alegerea și încheierea relațiilor de parteneriat și aprobă capacitatea organizației de a produce produse de înaltă calitate în condiții gestionate.
 • Pentru a crea o bună -voință pozitivă, a ocupa funcții în industria petrochimică și a extinde potențialul de export la inițiativa conducerii executive de vârf, în 2007 a fost dezvoltat și implementat un sistem de management al calității în conformitate cu cerințele standardului internațional ISO 9001: 2007 ( Sisteme de management al calității). 
 • Începând cu 2010, „Stația de ceară minerală” SA a fost ghidată în activitatea sa de OHSAS 18001: 2007 (Seria de evaluare a sănătății și siguranței la locul de muncă) orientată spre crearea condițiilor de lucru sigure și din 2014 lucrează la principiile și cerințele ISO 14001 : 2004 (Sisteme de management de mediu).
 •  În 2016, a existat o certificare a sistemelor de management existente în raport cu corespondența cu versiunile recente ale standardelor internaționale ISO 9001: 2015, ISO14001: 2015, OHSAS 18001: 2007 cu integrare simultană. 
 • Sistemul integrat de management al calității nu înseamnă o stare imobilă, asigură o îmbunătățire continuă în conformitate cu nevoile în continuă schimbare ale consumatorului și oferă asigurarea că „Mineral WAX Plant” SA produce un produs constant de înaltă calitate. 
 •  „Mineral Wax Plant” SA are propriul laborator bine echipat, cu specialiști calificați care lucrează acolo. 
 • Se promovează o strânsă cooperare științifică și tehnologică între uzină și Academia Națională de Științe din Belarus, Institutul de Cercetare pentru Probleme Chimice Fizice ale Universității de Stat din Belarus, universitățile de top din Belarus, Rusia și Ucraina. 
 • Mai mult de 60% din produsele noi fabricate la uzină au fost dezvoltate pe baza acestei cooperări. Toate produsele trec printr-un control 100% al conformității cu cerințele tehnice și standardele de stat, iar disponibilitatea laboratorului de cercetare ne permite să facem ajustări rapide la produsele noastre în conformitate cu cerințele clientului.

Tehnologie de ultima generatie

Echipamente de producători europeni: SPX -Taflo, KSB, Sandvik, Grundfos, IKA. Producția este echipată cu un sistem de control automat. Reactorul este echipat cu cu un dispozitiv pentru control al transferului intensiv  al schimbului molecular. Echipament pentru  granulăre în procesul de producție a compozițiilor si a uleiurilor de protecție. Linii automate pentru  diferite ambalaje . Pompe – mixere , dispersanți, homogenizatori în producția ultrastabila a uleiurilor de ungere si racire a echipamentelor tehnologice și a emulsiilor.